The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Ayrıca gri beyaz konut dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop hareketı olan İskandinav janr dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim henüz yaklaşabilirsiniz.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada görev tuzakıyor. Sizin kucakin evinizin kuut odası, yatak odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye elverişli renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Daha çok minimal ve çağdaş bir suret elde eylemek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada nokta yer parafin, siyah ve gri tonları size eke bir kolay esenlayacak. Dirim alanınızda bir alanda antrasit rengi derin bir şekilde kullanın.

Rahat mekan tasarlamak isteyenler muhtevain doğal malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da keyif mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir hasiyet yaratacağı unutulmamalıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil neticelar elde etmenizi katkısızlayacak bazı baz ipuçları:

Antrasit rengin beyit içi tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir âlem katar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise çatal yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası yapılandırmak ve çağdaş bir stil yapılandırmak isteyenler derunin idealdir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler ciğerin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak ülke antrasit gri boya kızılıyor.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları kurmak derunin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve uzvi bir alım oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolay kullanılabilir.

Cevap 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde yalın ve sıcak bir sonuçsuz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Doğal bunun yönı sıra nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam meydanı antrasit duvar boyas dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en antrasit duvar boyas yarar renk seçeneğine siz hüküm verin!

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir bulaşık sunabilir.

Minimalist bir estetik havası yaşatan örtüsüz gir rengi var olan renklerle bile kolaylıkla harmoni gösterebiliyor.

Report this wiki page